مركز امور زنان و خانواده
تازه هاي كتاب
نويسنده: سید محمود نبویان
نويسنده: سید محمود نبویان
نويسنده: سيدعبدالرسول علم‌الهدي
نويسنده: عبدالمجید دشتی برازجانی
بانكهاي اطلاعاتي
آمار بازديد
كل بازديدكنندگان: ۱۰۰۳۱۳۶۲
كد خبر: ۸۲۶۳ تاريخ: ۰۹:۵۲ - ۱۵ اسفند ۱۳۸۸   نسخه چاپي
معاون مركز امور زنان و خانواده نهاد رياست جمهوري: سمن‌ها قواي اصلي و حمايت‌كننده دولت هستند
معاون اجتماعي و توسعه مشاركت‌هاي مركز امور زنان و خانواده نهاد رياست جمهوري گفت: سمن‌ها به عنوان قواي اصلي، نيروي هدف و حمايت كننده دولت به حساب مي‌آيند .

 

به گزارش پایگاه خبری مرکز امور زنان و خانواده و به نقل از ایونا فريبا سوري در همايش تقويت ارتباط و تعامل مركز امور زنان و خانواده نهاد رياست جمهوري با سازمان‌هاي مردم نهاد فعال مرتبط با زنان و خانواده استان اصفهان افزود: مركز امور زنان و خانواده نهاد رياست جمهوري، وظيفه سياستگذاري در ارتباط با مسائل زنان براي دستگاه‌هاي اجرايي سراسر كشور را به عهده دارد .
وي اظهار داشت: پيشنهاداتي كه از سوي اين مركز به مجلس شوراي اسلامي يا هيئت دولت داده مي‌شود در صورت تأييد، به صورت قانون يا مصوبه در مي‌آيد .
معاون اجتماعي مركز امور زنان و خانواده نهاد رياست جمهوري تصريح كرد: افزايش ارتباط و تعامل بين اين مركز و سمن‌هاي مرتبط با آن در سراسر كشور، سبب توسعه و نتيجه‌گيري بهتر اين نهادهاي مردمي مي‌شود .
وي با اشاره به اينكه زير پوشش قرار دادن سمن‌ها بخش ويژه‌اي از كار اين مركز است، خاطرنشان كرد: سياست‌گذاري و راهنمايي سمن‌ها به عهده مركز امور زنان و خانواده است و اجراي اين سياست‌ها توسط سازمان ملي جوانان انجام مي‌گيرد .
سوري با بيان اينكه فعاليت مهم ديگر مركز امور بانوان، ايجاد نشاط براي دختران جوان است، افزود: بايد براي سلامت و ازدواج دختران جوان كشور، راهكارهاي قانوني توسط سمن‌ها تعريف و اجرايي شود .
وي گفت: سازمان‌هاي مردم نهاد بايد زبان گوياي جامعه باشند، چرا كه اصل و شاكله اين سمن‌هاي خودجوش را مردم تشكيل مي‌دهند .
معاون اجتماعي مركز امور زنان و خانواده نهاد رياست جمهوري بيان داشت: تشكل‌هاي مردمي قيد و بندهاي رسمي ادارات را ندارند و به راحتي مي‌توانند خواسته‌هاي مردم را جامه عمل بپوشانند .
وي ادامه داد: بخش ديگر فعاليت‌هاي مركز امور بانوان و خانواده نهاد رياست جمهوري، پيگيري اتفاقات و رخدادهاي به‌روز جامعه و يافتن راهكارهاي متناسب با آن رويداد بوده كه شهامت و جسارت بالاي سمن‌ها را نيز مي‌طلبد .
سوري با اشاره به اينكه مردمي بودن نهاد و تشكل‌ها يك حسن به شمار مي‌رود، اضافه كرد: سمن‌ها به عنوان قواي اصلي دولت، نيروي هدف و نيروي حمايت كننده سازمان‌ها و ادراتي كه داراي سمن هستند، محسوب مي‌شود .
وي با بيان اينكه در سال گذشته طرح‌هاي فراواني را به بهره‌برداري رسانديم، افزود: سازمان‌هاي مردم نهاد خودجوش بوده و از درون مردم سر برآورده است.
نظرات بینندگان
نام:
ايميل:
* نظر:
تازه ها
مردم ديده به هر سو نگرانند هنوز
چشم در راه تو، صاحب نظرانند هنوز

همانطور که زنان در تاريخِ حماسه­ها و قيام­ها نقش چشمگيري داشتند و پيام آور حضورِ توأم با عزّت و عفّت بوده­اند در حکومت جهاني حضرت مهدي عليه السلام نيز در جهت گسترش فرهنگ اسلامي و تبيين خطوط اصلي دين و آموزش معارف الهي نقش­ برجسته­اي برعهده دارند.
وجود 50 زن از ميان 313 نفر از ياران برجسته و فرماندهان آن حضرت مؤيد اين مطلب است.
امام باقر عليه السلام مي فرمايد:
« به خدا سوگند 313 نفر بدون وعده پيشين گرد مي آيند. در ميان آنها 50 نفر زن هستند»
يا در جاي ديگر امام صادق عليه السلام نيز از زنان همراه...
نظرسنجي
به نظر شما کدامیک از طرح های ذیل در تحقق فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص" اصلاح الگوی مصرف" کاربردی تر می باشد؟
اختصاص بخشی از برنامه های تلویزیونی،فیلم های سینمایی،داستان ها،روزنامه هاو جراید و سایت های اینترنتی و...به ترویج و آموزش اصلاح الگوی مصرف
برنامه ریزی و برگزاری اردوهای آموزشی-عملی اصلاح الگوی مصرف در میان دانش آموزان و دانشجویان
شناسایی سرمایه های راکد در سطح سازمان ها و نهاد ها و شرکت های دولتی جهت به کارگیری مجدد و موثر آن ها
مقایسه الگوی مصرف در کشور های گوناگون جهان و نوع برخورد مردم سایر ملل با پدیده اسراف و صرفه جویی همراه با ارائه اطلاعات و آمار
امکان سنجی برای مصارف بهینه و مصارف سودآور برای کشور،مثل استفاده از مواد غذایی مناسب و...که هزینه ها را کاهش داده و دارای توجیه اقتصادی است