
مریم مجتهدزاده مشاور رییس جمهور و رییس مرکز امور زنان وخانواده روز پنج شنبه13اسفند در همایش «با افلاکیان خاکنشین» شرکت کرد.
این مراسم در تجلیل از مقام شامخ فقیه و عارف بزرگوار حضرت آیت الله شیخ «محمدتقی بهجت» در تالار بزرگ کشور برگزار شد.
مجتهدزاده حضور در این نشست عمومی را که با یاد انسانی از تبار حقیقت برگزار می شد، شستشوی روح و عامل برکت در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی ها برای امور مردم دانست. در این همایش که توسط سوی مؤسسه فرهنگی و مطالعاتی «شمسالشموس» برگزار شد، ابعاد مختلف شخصیتی مرحوم حضرت آیتالله شیخ «محمدتقی بهجت» مورد بررسی قرار گرفت. گفتنی است در اين جلسه روحانی که با استقبال چشمگير مردم تهران روبرو شده بود، جمع زيادي از حوزويان، دانشگاهيان، خانواده هاي شهدا و نزديک به هشت هزار نفر از اقشار مختلف مردم بويژه جوانان حضور داشتند.
حجت الاسلام روحي از شاگردان آيت الله بهجت دراين همايش طي سخناني اظهار داشت: حضرت آيت الله بهجت چشم برزخي داشتند، اما قبل از اينکه وارد يک مجلس بشوند چندبار با ذکر يا ستار، يا ستار، از خداوند مي خواستند تا عيوب مردم را بر وي بپوشاند.
همچنین حجت الاسلام"علي بهجت" فرزند آيت الله بهجت(ره) با اشاره به برخي از خاطرات پدرش گفت: مردان الهي به طرف لهو و لعب نمي روند و لهو و لعب نيز قدرت ندارد مردان الهي را جذب کند.
وي افزود: آيت الله بهجت مي گفت: اگر مردم لذت نماز را بدانند خواهند دانست که در دنيا لذتي بالاتر از لذت نماز نيست.
فرزند آن عارف وارسته در پاسخ به پرسشي درباره ساده زيستي آيت الله بهجت گفت: ايشان در زندگي قانع و صرفه جو بودند و سعي مي کردند بيشترين بازدهي را داشته باشند.